Auto Huren bij >>  Sixt - EuropCar - RentCars - Avis - Alamo - TuiCars - RNTaCar - SunnyCars - Oscar Autohuur - WorldWideCampers -...Auto Leasen

Autoverhuur Limasol

Limasol, gelegen aan de zuidkust van Cyprus, is een populaire bestemming voor toeristen van over de hele wereld. Met zijn prachtige stranden, bruisende nachtleven en historische bezienswaardigheden, is het geen wonder dat veel mensen ervoor kiezen om een auto te huren om deze stad en de omliggende gebieden te verkennen. In dit artikel zullen we de verschillende autoverhuur mogelijkheden, locaties, tarieven en tips bespreken voor het huren van een auto in Limasol.

Autoverhuur mogelijkheden

Er zijn verschillende autoverhuurbedrijven in Limasol die een breed scala aan voertuigen aanbieden om aan de behoeften van elke reiziger te voldoen. Enkele van de populaire autoverhuur mogelijkheden zijn:

 • ABC Autoverhuur: Dit gerenommeerde autoverhuurbedrijf biedt een uitgebreide vloot van auto’s, waaronder compacte auto’s, sedans, SUV’s en luxe voertuigen. Ze hebben ook opties voor lange termijn verhuur.
 • Europcar: Europcar is een wereldwijd bekend autoverhuurbedrijf dat betrouwbare en moderne voertuigen aanbiedt. Ze hebben verschillende ophaallocaties in Limasol.
 • Avis: Avis is een andere populaire keuze voor autoverhuur in Limasol. Ze hebben een breed scala aan voertuigen en bieden ook extra services zoals kinderzitjes en GPS-navigatie.

Locaties

De autoverhuurlocaties in Limasol zijn handig gelegen en gemakkelijk bereikbaar voor reizigers. Enkele van de belangrijkste locaties zijn:

 • Luchthaven van Limasol: Veel reizigers kiezen ervoor om een auto te huren zodra ze op de luchthaven van Limasol aankomen. Verschillende autoverhuurbedrijven hebben balies op de luchthaven, waardoor het gemakkelijk is om direct na aankomst een auto op te halen.
 • Stadscentrum: Het stadscentrum van Limasol heeft ook verschillende autoverhuurlocaties. Dit is handig voor reizigers die hun auto liever later in hun reis willen ophalen.
 • Hotels: Sommige hotels in Limasol bieden ook autoverhuurdiensten aan hun gasten. Dit kan handig zijn voor reizigers die hun auto willen ophalen bij hun accommodatie.

Tarieven

De tarieven voor autoverhuur in Limasol variëren afhankelijk van het type voertuig, de duur van de huur en het autoverhuurbedrijf. Over het algemeen zijn de tarieven redelijk en betaalbaar. Het is echter altijd raadzaam om prijzen te vergelijken tussen verschillende autoverhuurbedrijven om de beste deal te vinden. Sommige bedrijven bieden ook kortingen en speciale aanbiedingen aan, vooral voor langere huurperiodes.

Tips voor autoverhuur in Limasol

Als u van plan bent om een auto te huren in Limasol, zijn hier enkele handige tips om uw ervaring soepel te laten verlopen:

 1. Vergelijk prijzen: Zoals eerder vermeld, is het altijd een goed idee om prijzen te vergelijken tussen verschillende autoverhuurbedrijven om de beste deal te vinden.
 2. Controleer de verzekering: Zorg ervoor dat u de verzekeringsopties begrijpt en controleer of uw huurauto voldoende verzekerd is.
 3. Controleer de brandstofbeleid: Sommige autoverhuurbedrijven hanteren een vol-vol brandstofbeleid, wat betekent dat u de auto met een volle tank moet terugbrengen. Zorg ervoor dat u op de hoogte bent van het brandstofbeleid om onverwachte kosten te voorkomen.
 4. Controleer de huurvoorwaarden: Lees de huurvoorwaarden zorgvuldig door voordat u akkoord gaat met de huurovereenkomst. Let vooral op eventuele beperkingen, zoals kilometerbeperkingen of extra kosten voor het overschrijden van de maximale kilometers.
 5. Inspecteer de auto: Voordat u de huurauto meeneemt, inspecteer deze grondig op eventuele schade en maak foto’s als bewijs. Dit kan later van pas komen om eventuele geschillen te voorkomen.

Met deze tips en informatie over autoverhuur in Limasol kunt u genieten van een zorgeloze en comfortabele reiservaring in deze prachtige stad en de omliggende gebieden. Of u nu de historische bezienswaardigheden wilt verkennen, ontspannen op het strand of het bruisende nachtleven wilt ervaren, een huurauto geeft u de vrijheid en flexibiliteit om alles te ontdekken wat Limasol te bieden heeft.

Over

Linda, een deskundige op het gebied van autoverhuur in Europese steden, heeft een schat aan kennis opgebouwd door haar jarenlange ervaring. Van de geplaveide straten van Rome tot de levendige boulevards van Parijs, haar expertise in het navigeren en adviseren over de beste autoverhuuropties kent geen grenzen. Elke stad biedt haar nieuwe inzichten en uitdagingen, waarvan ze de opgedane kennis enthousiast deelt met iedereen die behoefte heeft aan advies over autoverhuur in Europa. Haar verhalen en tips zijn niet alleen praktisch, maar ook doorspekt met boeiende ervaringen uit talloze Europese metropolen.

Plaats een reactie