Auto Huren bij >>  Sixt - EuropCar - RentCars - Avis - Alamo - TuiCars - RNTaCar - SunnyCars - Oscar Autohuur - WorldWideCampers -...Auto Leasen

Autoverhuur Frankfurt am Main

Autoverhuur Frankfurt am Main

Frankfurt am Main is een bruisende stad in Duitsland en een belangrijk financieel centrum. Als je deze stad wilt verkennen en flexibel wilt zijn tijdens je verblijf, is het huren van een auto een uitstekende optie. In Frankfurt am Main zijn er verschillende autoverhuur mogelijkheden die aan al je behoeften kunnen voldoen.

Autoverhuur mogelijkheden

Er zijn verschillende autoverhuurbedrijven in Frankfurt am Main waaruit je kunt kiezen. Enkele bekende opties zijn:

 • Enterprise: Enterprise is een wereldwijd autoverhuurbedrijf met een vestiging in Frankfurt am Main. Ze bieden een breed scala aan voertuigen, van compacte auto’s tot SUV’s, tegen redelijke tarieven.
 • Hertz: Hertz is een andere populaire keuze voor autoverhuur in Frankfurt am Main. Ze hebben een breed scala aan voertuigen en bieden ook opties voor lange termijn verhuur.
 • Avis: Avis is een bekend autoverhuurbedrijf dat wereldwijd actief is. Ze hebben een vestiging in Frankfurt am Main en bieden een uitgebreide selectie van auto’s voor verschillende budgetten.

Locaties

De autoverhuurlocaties in Frankfurt am Main zijn handig gelegen en gemakkelijk bereikbaar. Enkele van de belangrijkste locaties zijn:

 • Frankfurt Airport: Het vliegveld van Frankfurt is een populaire plek om een auto te huren. Veel autoverhuurbedrijven hebben hier een vestiging, zodat je direct na aankomst je huurauto kunt ophalen.
 • Centraal Station: Het centraal station van Frankfurt is ook een handige locatie om een auto te huren. Dit is vooral handig als je van plan bent om de stad te verkennen en daarna verder te reizen naar andere bestemmingen in Duitsland.
 • Stadscentrum: In het stadscentrum van Frankfurt am Main zijn er ook verschillende autoverhuurlocaties beschikbaar. Dit is handig als je al in de stad bent en een auto wilt huren voor een dagje uit of een weekendje weg.

Tarieven

De tarieven voor autoverhuur in Frankfurt am Main variëren afhankelijk van het type voertuig, de duur van de huur en het autoverhuurbedrijf. Over het algemeen kun je verwachten dat de tarieven redelijk zijn en vergelijkbaar met andere grote steden in Duitsland.

De prijzen kunnen ook variëren op basis van het seizoen en de beschikbaarheid. Het is raadzaam om van tevoren te reserveren om de beste tarieven te krijgen en ervoor te zorgen dat er een voertuig beschikbaar is tijdens je verblijf in Frankfurt am Main.

Tips voor autoverhuur in Frankfurt am Main

Hier zijn enkele handige tips om rekening mee te houden bij het huren van een auto in Frankfurt am Main:

 • Vergelijk prijzen: Voordat je een auto huurt, is het verstandig om de prijzen van verschillende autoverhuurbedrijven te vergelijken. Dit kan je helpen om de beste deal te vinden en geld te besparen.
 • Controleer de verzekering: Zorg ervoor dat je de verzekeringsopties begrijpt en controleer of je voldoende dekking hebt tijdens het rijden in Frankfurt am Main.
 • Controleer de brandstofbeleid: Verschillende autoverhuurbedrijven hanteren verschillende brandstofbeleid. Sommige verhuren auto’s met een volle tank en verwachten dat je deze ook weer vol inlevert, terwijl andere bedrijven je de mogelijkheid bieden om de auto met een lege tank in te leveren. Zorg ervoor dat je het beleid begrijpt om onverwachte kosten te voorkomen.
 • Inspecteer de auto: Voordat je de huurauto meeneemt, is het belangrijk om de auto te inspecteren op eventuele schade. Maak foto’s of aantekeningen van eventuele bestaande schade om misverstanden bij het inleveren te voorkomen.
 • Lees de voorwaarden: Zorg ervoor dat je de huurvoorwaarden van het autoverhuurbedrijf volledig begrijpt voordat je akkoord gaat met de huurovereenkomst. Let vooral op eventuele beperkingen, zoals kilometerbeperkingen of extra kosten voor het overschrijden van bepaalde afstanden.

Met deze tips en informatie over autoverhuur in Frankfurt am Main ben je goed voorbereid om de stad en de omgeving te verkennen. Geniet van je reis en maak optimaal gebruik van de flexibiliteit die een huurauto biedt!

Over

Linda, een deskundige op het gebied van autoverhuur in Europese steden, heeft een schat aan kennis opgebouwd door haar jarenlange ervaring. Van de geplaveide straten van Rome tot de levendige boulevards van Parijs, haar expertise in het navigeren en adviseren over de beste autoverhuuropties kent geen grenzen. Elke stad biedt haar nieuwe inzichten en uitdagingen, waarvan ze de opgedane kennis enthousiast deelt met iedereen die behoefte heeft aan advies over autoverhuur in Europa. Haar verhalen en tips zijn niet alleen praktisch, maar ook doorspekt met boeiende ervaringen uit talloze Europese metropolen.

Plaats een reactie