Auto Huren bij >>  Sixt - EuropCar - RentCars - Avis - Alamo - TuiCars - RNTaCar - SunnyCars - Oscar Autohuur - WorldWideCampers -...Auto Leasen

Autoverhuur Patras

Als je van plan bent om Patras te bezoeken en de omgeving te verkennen, is het huren van een auto een uitstekende optie. Autoverhuur in Patras biedt je de vrijheid en flexibiliteit om op je eigen tempo te reizen en de prachtige bezienswaardigheden van deze stad te ontdekken. In dit artikel zullen we de verschillende autoverhuur mogelijkheden, locaties, tarieven en handige tips bespreken.

Autoverhuur mogelijkheden

Er zijn verschillende autoverhuurbedrijven in Patras waaruit je kunt kiezen. Enkele bekende en betrouwbare opties zijn:

 • Enterprise
 • Hertz
 • Avis
 • Budget
 • Europcar

Deze autoverhuurbedrijven bieden een breed scala aan voertuigen, van compacte auto’s tot SUV’s en minibusjes. Je kunt het type auto kiezen dat het beste bij je behoeften en budget past.

Locaties

De meeste autoverhuurbedrijven in Patras hebben locaties op de luchthaven en in het stadscentrum. Dit maakt het gemakkelijk om een auto op te halen zodra je aankomt of wanneer je de stad wilt verkennen. Enkele populaire locaties zijn:

 • Patras Luchthaven
 • Patras Stadscentrum

Je kunt de gewenste locatie selecteren op basis van je reisplannen en gemak.

Tarieven

De tarieven voor autoverhuur in Patras variëren afhankelijk van het type voertuig, de duur van de huur en het seizoen. Over het algemeen zijn de tarieven redelijk en betaalbaar. Het is echter altijd raadzaam om prijzen te vergelijken tussen verschillende autoverhuurbedrijven om de beste deal te vinden.

De tarieven zijn meestal inclusief basisverzekering, maar het is verstandig om te controleren of er extra kosten zijn voor aanvullende verzekeringen, zoals een diefstalverzekering of een verzekering voor schade aan derden. Ook kunnen er kosten in rekening worden gebracht voor extra bestuurders of het huren van accessoires zoals een GPS-navigatiesysteem.

Tips voor autoverhuur in Patras

Om het meeste uit je autoverhuurervaring in Patras te halen, volgen hier enkele handige tips:

 1. Vergelijk prijzen tussen verschillende autoverhuurbedrijven om de beste deal te vinden.
 2. Controleer de huurvoorwaarden en verzekeringen voordat je een auto huurt.
 3. Controleer de auto zorgvuldig op eventuele schade voordat je vertrekt en maak foto’s als bewijs.
 4. Plan je reisroute van tevoren en maak gebruik van een GPS-navigatiesysteem of een kaart om gemakkelijk door de stad te navigeren.
 5. Vergeet niet dat in Griekenland aan de rechterkant van de weg wordt gereden.
 6. Parkeer je huurauto op veilige en aangewezen parkeerplaatsen om mogelijke diefstal of schade te voorkomen.
 7. Volg altijd de verkeersregels en snelheidslimieten om boetes te voorkomen.

Door deze tips te volgen, kun je genieten van een zorgeloze en plezierige autoverhuurervaring in Patras.

Concluderend biedt autoverhuur in Patras de ideale manier om deze prachtige stad en de omgeving te verkennen. Met verschillende autoverhuurbedrijven, handige locaties en redelijke tarieven, is het gemakkelijk om een auto te huren die aan je behoeften voldoet. Volg de tips en geniet van een onvergetelijke reis door Patras!

Over

Linda, een deskundige op het gebied van autoverhuur in Europese steden, heeft een schat aan kennis opgebouwd door haar jarenlange ervaring. Van de geplaveide straten van Rome tot de levendige boulevards van Parijs, haar expertise in het navigeren en adviseren over de beste autoverhuuropties kent geen grenzen. Elke stad biedt haar nieuwe inzichten en uitdagingen, waarvan ze de opgedane kennis enthousiast deelt met iedereen die behoefte heeft aan advies over autoverhuur in Europa. Haar verhalen en tips zijn niet alleen praktisch, maar ook doorspekt met boeiende ervaringen uit talloze Europese metropolen.

Plaats een reactie