Auto Huren bij >>  Sixt - EuropCar - RentCars - Avis - Alamo - TuiCars - RNTaCar - SunnyCars - Oscar Autohuur - WorldWideCampers -...Auto Leasen

Autoverhuur Limerick

Als je van plan bent om Limerick te bezoeken en de omgeving te verkennen, kan het huren van een auto een geweldige optie zijn. Met een huurauto heb je de vrijheid om op je eigen tempo te reizen en de prachtige bezienswaardigheden van Limerick te ontdekken. In dit artikel zullen we de verschillende autoverhuur mogelijkheden, locaties, tarieven en handige tips bespreken.

Autoverhuur mogelijkheden

Er zijn verschillende autoverhuurbedrijven in Limerick waar je een auto kunt huren. Enkele bekende en betrouwbare opties zijn:

 • Hertz
 • Avis
 • Enterprise
 • Europcar

Deze autoverhuurbedrijven bieden een breed scala aan voertuigen, van compacte auto’s tot ruime gezinsauto’s en luxe auto’s. Je kunt online een auto reserveren voordat je naar Limerick reist, zodat je zeker weet dat er een auto beschikbaar is op de door jou gewenste datum.

Locaties

De meeste autoverhuurbedrijven hebben locaties in en rondom Limerick, waaronder op de luchthaven en in het stadscentrum. Hierdoor is het gemakkelijk om een auto op te halen zodra je aankomt in Limerick. Enkele populaire locaties voor autoverhuur zijn:

 • Limerick Luchthaven
 • Limerick Stadscentrum
 • Limerick Treinstation

Je kunt de auto op een van deze locaties ophalen en ook weer op dezelfde locatie terugbrengen, wat erg handig is als je van plan bent om Limerick als uitvalsbasis te gebruiken voor het verkennen van de omliggende gebieden.

Tarieven

De tarieven voor autoverhuur in Limerick variëren afhankelijk van het type voertuig, de duur van de huur en het seizoen. Over het algemeen zijn de tarieven redelijk en vergelijkbaar met andere steden in Ierland. Het is echter altijd aan te raden om verschillende autoverhuurbedrijven te vergelijken om de beste deal te vinden.

De tarieven zijn meestal inclusief verzekering, maar het is belangrijk om de voorwaarden en de dekking te controleren voordat je een auto huurt. Extra’s zoals een navigatiesysteem of kinderzitje kunnen tegen een toeslag worden toegevoegd.

Tips voor autoverhuur in Limerick

Als je van plan bent om een auto te huren in Limerick, zijn hier enkele handige tips:

 1. Vergelijk verschillende autoverhuurbedrijven om de beste prijs en voorwaarden te vinden.
 2. Controleer de verzekering en de dekking om ervoor te zorgen dat je goed beschermd bent tijdens het rijden.
 3. Controleer de brandstofbeleid van het autoverhuurbedrijf. Sommige bedrijven hanteren een vol-vol beleid, wat betekent dat je de auto met een volle tank moet terugbrengen.
 4. Maak een kopie van je rijbewijs en paspoort voordat je de auto ophaalt, voor het geval er iets misgaat.
 5. Plan je reis van tevoren en maak een lijst van de bezienswaardigheden die je wilt bezoeken. Dit zal je helpen om de juiste auto te kiezen en de benodigde tijd in te schatten.
 6. Wees voorzichtig op de weg en houd je aan de verkeersregels. Rijden in Ierland kan anders zijn dan wat je gewend bent, dus wees alert en neem de tijd om te wennen aan het rijden aan de linkerkant van de weg.

Met deze tips en informatie over autoverhuur in Limerick ben je goed voorbereid om de prachtige stad en de omgeving te verkennen. Geniet van je reis en maak optimaal gebruik van de vrijheid die een huurauto biedt!

Over

Linda, een deskundige op het gebied van autoverhuur in Europese steden, heeft een schat aan kennis opgebouwd door haar jarenlange ervaring. Van de geplaveide straten van Rome tot de levendige boulevards van Parijs, haar expertise in het navigeren en adviseren over de beste autoverhuuropties kent geen grenzen. Elke stad biedt haar nieuwe inzichten en uitdagingen, waarvan ze de opgedane kennis enthousiast deelt met iedereen die behoefte heeft aan advies over autoverhuur in Europa. Haar verhalen en tips zijn niet alleen praktisch, maar ook doorspekt met boeiende ervaringen uit talloze Europese metropolen.

Plaats een reactie