Auto Huren bij >>  Sixt - EuropCar - RentCars - Avis - Alamo - TuiCars - RNTaCar - SunnyCars - Oscar Autohuur - WorldWideCampers -...Auto Leasen

Autoverhuur Skopje

Autoverhuur Skopje

Skopje, de hoofdstad van Noord-Macedonië, is een bruisende stad met veel bezienswaardigheden en prachtige natuur in de omgeving. Als je Skopje wilt verkennen en de vrijheid wilt hebben om op eigen tempo te reizen, is het huren van een auto een uitstekende optie. In dit artikel zullen we de verschillende autoverhuur mogelijkheden, locaties, tarieven en handige tips bespreken.

Autoverhuur mogelijkheden

Er zijn verschillende autoverhuurbedrijven in Skopje waar je een auto kunt huren. Enkele bekende en betrouwbare opties zijn:

 • 1. Autoverhuur Skopje
 • 2. Europcar Skopje
 • 3. Avis Skopje
 • 4. Hertz Skopje

Deze autoverhuurbedrijven bieden een breed scala aan voertuigen, van compacte auto’s tot SUV’s en luxe auto’s. Je kunt online een auto reserveren of ter plaatse een auto huren, afhankelijk van je voorkeur en beschikbaarheid.

Locaties

De autoverhuurlocaties in Skopje zijn meestal te vinden op de luchthaven en in het stadscentrum. Enkele populaire locaties zijn:

 • 1. Skopje Luchthaven – Hier vind je de meeste autoverhuurbedrijven, waaronder Autoverhuur Skopje, Europcar Skopje, Avis Skopje en Hertz Skopje.
 • 2. Stadscentrum – In het stadscentrum zijn er ook verschillende autoverhuurbedrijven, waaronder Autoverhuur Skopje.

Het is handig om een autoverhuurlocatie te kiezen die het beste bij je reisplannen past. Als je bijvoorbeeld direct na aankomst in Skopje een auto wilt huren, is het handig om een autoverhuurbedrijf op de luchthaven te kiezen.

Tarieven

De tarieven voor autoverhuur in Skopje variëren afhankelijk van het type voertuig, de duur van de huur en het autoverhuurbedrijf. Over het algemeen zijn de tarieven redelijk en betaalbaar. Hier zijn enkele voorbeelden van tarieven voor een huurperiode van een week:

 • 1. Compacte auto: vanaf €150 per week
 • 2. SUV: vanaf €200 per week
 • 3. Luxe auto: vanaf €300 per week

Het is belangrijk om de tarieven van verschillende autoverhuurbedrijven te vergelijken voordat je een keuze maakt. Sommige bedrijven bieden ook kortingen en speciale aanbiedingen aan, vooral als je vroeg boekt of voor een langere periode huurt.

Tips

Hier zijn enkele handige tips voor het huren van een auto in Skopje:

 1. 1. Vergelijk prijzen – Zoals eerder vermeld, is het verstandig om de tarieven van verschillende autoverhuurbedrijven te vergelijken om de beste deal te krijgen.
 2. 2. Controleer de verzekering – Zorg ervoor dat je de juiste verzekering hebt voor de gehuurde auto. Dit kan schade aan het voertuig en diefstal dekken.
 3. 3. Controleer de brandstofbeleid – Sommige autoverhuurbedrijven hanteren een vol-vol beleid, wat betekent dat je de auto met een volle tank moet terugbrengen. Zorg ervoor dat je bekend bent met het brandstofbeleid om extra kosten te voorkomen.
 4. 4. Controleer de huurvoorwaarden – Lees de huurvoorwaarden zorgvuldig door voordat je een auto huurt. Let op eventuele beperkingen, zoals minimale leeftijd en rijbewijsvereisten.
 5. 5. Controleer de auto bij het ophalen – Maak foto’s van eventuele bestaande schade aan de auto voordat je ermee wegrijdt. Dit kan later van pas komen om eventuele geschillen te voorkomen.

Met deze tips en informatie over autoverhuur in Skopje ben je goed voorbereid om de stad en de omgeving te verkennen. Geniet van je reis en de vrijheid van het hebben van een eigen auto!

Over

Linda, een deskundige op het gebied van autoverhuur in Europese steden, heeft een schat aan kennis opgebouwd door haar jarenlange ervaring. Van de geplaveide straten van Rome tot de levendige boulevards van Parijs, haar expertise in het navigeren en adviseren over de beste autoverhuuropties kent geen grenzen. Elke stad biedt haar nieuwe inzichten en uitdagingen, waarvan ze de opgedane kennis enthousiast deelt met iedereen die behoefte heeft aan advies over autoverhuur in Europa. Haar verhalen en tips zijn niet alleen praktisch, maar ook doorspekt met boeiende ervaringen uit talloze Europese metropolen.

Plaats een reactie