Auto Huren bij >>  Sixt - EuropCar - RentCars - Avis - Alamo - TuiCars - RNTaCar - SunnyCars - Oscar Autohuur - WorldWideCampers -...Auto Leasen

Autoverhuur Moskou

Moskou, de bruisende hoofdstad van Rusland, is een stad die veel te bieden heeft. Of je nu op zakenreis bent of op vakantie, het huren van een auto kan een geweldige manier zijn om de stad en de omgeving te verkennen. In dit artikel zullen we de verschillende autoverhuur mogelijkheden, locaties, tarieven en tips bespreken voor autoverhuur in Moskou.

Autoverhuur mogelijkheden

Er zijn verschillende autoverhuurbedrijven in Moskou die een breed scala aan voertuigen aanbieden. Enkele van de populaire autoverhuurders zijn:

 • Hertz
 • Avis
 • Europcar
 • Budget
 • Sixt

Deze verhuurbedrijven bieden een verscheidenheid aan auto’s, van compacte stadsauto’s tot luxe sedans en SUV’s. Het is belangrijk om het juiste type voertuig te kiezen dat past bij je behoeften en budget.

Locaties

De autoverhuurlocaties in Moskou zijn meestal te vinden op de luchthavens, treinstations en in het stadscentrum. Enkele van de populaire locaties zijn:

 • Sheremetyevo International Airport
 • Domodedovo International Airport
 • Vnukovo International Airport
 • Kazansky Railway Station
 • Leningradsky Railway Station
 • Paveletsky Railway Station
 • Tverskaya Street (stadscentrum)

Het is handig om een autoverhuurlocatie te kiezen die het dichtst bij je aankomstpunt of accommodatie ligt, zodat je gemakkelijk je huurauto kunt ophalen en terugbrengen.

Tarieven

De tarieven voor autoverhuur in Moskou variëren afhankelijk van het type voertuig, de duur van de huur en het autoverhuurbedrijf. Over het algemeen zijn de tarieven redelijk en vergelijkbaar met andere grote steden in Europa.

De prijzen beginnen meestal vanaf ongeveer €30 per dag voor een compacte auto en kunnen oplopen tot €150 per dag voor een luxe voertuig. Het is raadzaam om de tarieven van verschillende autoverhuurbedrijven te vergelijken om de beste deal te vinden.

Tips voor autoverhuur in Moskou

Om je autoverhuurervaring in Moskou soepel te laten verlopen, zijn hier enkele handige tips:

 1. Boek je huurauto van tevoren om teleurstellingen te voorkomen, vooral tijdens drukke periodes.
 2. Zorg ervoor dat je een geldig rijbewijs hebt dat internationaal erkend wordt.
 3. Controleer de verzekeringsopties en zorg ervoor dat je voldoende dekking hebt.
 4. Lees de huurvoorwaarden zorgvuldig door voordat je akkoord gaat met de huurovereenkomst.
 5. Controleer de auto grondig op eventuele schade voordat je vertrekt en maak foto’s als bewijs.
 6. Vermijd rijden tijdens de spitsuren om verkeersopstoppingen te voorkomen.
 7. Houd rekening met tolwegen en parkeerkosten bij het plannen van je reisbudget.
 8. Volg altijd de verkeersregels en wees bewust van de lokale rijgewoonten.
 9. Gebruik een GPS of navigatie-app om gemakkelijk door de stad te navigeren.
 10. Parkeer je huurauto op veilige en bewaakte parkeerplaatsen om diefstal te voorkomen.

Met deze tips kun je genieten van een probleemloze en plezierige autoverhuurervaring in Moskou.

Concluderend biedt autoverhuur in Moskou een handige en flexibele manier om de stad en de omgeving te verkennen. Met een breed scala aan autoverhuurders, locaties en voertuigen om uit te kiezen, is er voor elk wat wils. Door de tarieven te vergelijken en de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen, kun je genieten van een zorgeloze reiservaring in deze bruisende stad. Dus waar wacht je nog op? Huur een auto en ontdek de prachtige bezienswaardigheden van Moskou op je eigen tempo!

Over

Linda, een deskundige op het gebied van autoverhuur in Europese steden, heeft een schat aan kennis opgebouwd door haar jarenlange ervaring. Van de geplaveide straten van Rome tot de levendige boulevards van Parijs, haar expertise in het navigeren en adviseren over de beste autoverhuuropties kent geen grenzen. Elke stad biedt haar nieuwe inzichten en uitdagingen, waarvan ze de opgedane kennis enthousiast deelt met iedereen die behoefte heeft aan advies over autoverhuur in Europa. Haar verhalen en tips zijn niet alleen praktisch, maar ook doorspekt met boeiende ervaringen uit talloze Europese metropolen.

Plaats een reactie