Auto Huren bij >>  Sixt - EuropCar - RentCars - Avis - Alamo - TuiCars - RNTaCar - SunnyCars - Oscar Autohuur - WorldWideCampers -...Auto Leasen

Autoverhuur Uppsala

Als u van plan bent om naar Uppsala te reizen en de stad en de omliggende gebieden wilt verkennen, is het huren van een auto een uitstekende optie. Autoverhuur in Uppsala biedt u de vrijheid en flexibiliteit om op uw eigen tempo te reizen en de prachtige bezienswaardigheden van deze historische stad te ontdekken. In dit artikel zullen we de verschillende autoverhuur mogelijkheden, locaties, tarieven en handige tips bespreken.

Autoverhuur mogelijkheden

Er zijn verschillende autoverhuurbedrijven in Uppsala die een breed scala aan voertuigen aanbieden om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Enkele van de populaire autoverhuurders in Uppsala zijn:

 • 1. Hertz: Hertz is een bekende autoverhuurder met een breed scala aan voertuigen, van compacte auto’s tot SUV’s. Ze hebben verschillende locaties in Uppsala, waaronder de luchthaven en het stadscentrum.
 • 2. Avis: Avis is een andere gerenommeerde autoverhuurder met een uitgebreide vloot. Ze bieden ook ophaal- en inleverdiensten op verschillende locaties in Uppsala.
 • 3. Europcar: Europcar is een wereldwijd autoverhuurbedrijf dat ook in Uppsala actief is. Ze hebben een breed scala aan voertuigen, van kleine stadsauto’s tot luxe sedans.

Deze autoverhuurbedrijven bieden verschillende opties, zoals dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse verhuur, evenals extra’s zoals kinderzitjes en navigatiesystemen. Het is raadzaam om van tevoren een reservering te maken om ervoor te zorgen dat u de gewenste auto op de door u gewenste datum en locatie kunt krijgen.

Locaties

Autoverhuurlocaties zijn gemakkelijk te vinden in Uppsala, met verschillende ophaal- en inleverpunten verspreid over de stad. Enkele van de meest populaire locaties zijn:

 • 1. Uppsala Luchthaven: Als u met het vliegtuig naar Uppsala reist, kunt u uw huurauto direct op de luchthaven ophalen. Dit is een handige optie als u meteen na aankomst wilt beginnen met het verkennen van de stad.
 • 2. Stadscentrum: Het stadscentrum van Uppsala heeft ook verschillende autoverhuurlocaties. Dit is een handige optie als u al in de stad bent en een auto wilt huren.
 • 3. Treinstation: Het treinstation van Uppsala heeft ook autoverhuurlocaties in de buurt. Dit is handig als u met de trein naar Uppsala reist en meteen een auto wilt huren.

De meeste autoverhuurbedrijven bieden ook de mogelijkheid om de auto op een andere locatie in te leveren, wat handig kan zijn als u van plan bent om een rondreis te maken en niet terug wilt keren naar uw oorspronkelijke ophaallocatie.

Tarieven

De tarieven voor autoverhuur in Uppsala variëren afhankelijk van het type voertuig, de duur van de huur en het seizoen. Over het algemeen zijn de tarieven redelijk en vergelijkbaar met andere steden in Zweden. Het is echter altijd raadzaam om de tarieven van verschillende autoverhuurbedrijven te vergelijken om de beste deal te krijgen.

De tarieven zijn meestal inclusief basisverzekering, maar het is raadzaam om extra verzekeringen af te sluiten, zoals een diefstalverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering, om volledig gedekt te zijn in geval van ongevallen of diefstal.

Tips

Hier zijn enkele handige tips om uw autoverhuurervaring in Uppsala soepel te laten verlopen:

 • 1. Reserveer van tevoren: Het is raadzaam om uw huurauto van tevoren te reserveren, vooral tijdens drukke periodes zoals vakanties en festivals, om teleurstelling te voorkomen.
 • 2. Controleer de auto bij ophalen: Voordat u de huurauto meeneemt, is het belangrijk om de auto grondig te controleren op eventuele schade en dit te melden aan het verhuurbedrijf om problemen bij het inleveren te voorkomen.
 • 3. Lees de huurovereenkomst zorgvuldig door: Zorg ervoor dat u de huurovereenkomst volledig begrijpt en bekend bent met de voorwaarden en beperkingen voordat u de auto huurt.
 • 4. Tank de auto op voordat u deze terugbrengt: Zorg ervoor dat u de huurauto volledig tankt voordat u deze terugbrengt om extra kosten voor het bijvullen van de brandstof te voorkomen.
 • 5. Wees voorzichtig op de weg: Houd u altijd aan de verkeersregels en wees voorzichtig tijdens het rijden in Uppsala. Let ook op eventuele tolwegen en parkeerregels.

Met deze tips en informatie over autoverhuur in Uppsala kunt u genieten van een zorgeloze en plezierige reiservaring in deze prachtige stad en de omliggende gebieden.

Over

Linda, een deskundige op het gebied van autoverhuur in Europese steden, heeft een schat aan kennis opgebouwd door haar jarenlange ervaring. Van de geplaveide straten van Rome tot de levendige boulevards van Parijs, haar expertise in het navigeren en adviseren over de beste autoverhuuropties kent geen grenzen. Elke stad biedt haar nieuwe inzichten en uitdagingen, waarvan ze de opgedane kennis enthousiast deelt met iedereen die behoefte heeft aan advies over autoverhuur in Europa. Haar verhalen en tips zijn niet alleen praktisch, maar ook doorspekt met boeiende ervaringen uit talloze Europese metropolen.

Plaats een reactie