Auto Huren bij >>  Sixt - EuropCar - RentCars - Avis - Alamo - TuiCars - RNTaCar - SunnyCars - Oscar Autohuur - WorldWideCampers -...Auto Leasen

Autoverhuur Bazel

Autoverhuur Bazel

Autoverhuur Bazel biedt verschillende mogelijkheden voor het huren van een auto in de prachtige stad Bazel, gelegen in Zwitserland. Of je nu op zakenreis bent of op vakantie, het huren van een auto geeft je de vrijheid om de stad en de omgeving op je eigen tempo te verkennen.

Autoverhuur mogelijkheden

Er zijn verschillende autoverhuurbedrijven in Bazel die een breed scala aan voertuigen aanbieden. Enkele populaire opties zijn:

 • Europcar: Europcar is een bekend autoverhuurbedrijf met meerdere locaties in Bazel. Ze bieden een breed scala aan auto’s, van compacte stadsauto’s tot luxe sedans.
 • Hertz: Hertz is een wereldwijd autoverhuurbedrijf met een vestiging in Bazel. Ze hebben een uitgebreide vloot van auto’s, inclusief SUV’s en minibusjes.
 • Avis: Avis is een betrouwbare autoverhuurder met meerdere locaties in Bazel. Ze hebben een breed scala aan voertuigen, inclusief elektrische auto’s.

Locaties

De autoverhuurlocaties in Bazel zijn handig gelegen, zodat je gemakkelijk een auto kunt ophalen en terugbrengen. Enkele populaire locaties zijn:

 • Basel Airport: Als je met het vliegtuig naar Bazel reist, kun je direct bij aankomst op de luchthaven een auto huren. Dit is een handige optie als je meteen na aankomst de stad wilt verkennen.
 • Basel SBB treinstation: Het treinstation van Bazel is een andere handige locatie om een auto te huren. Als je met de trein naar Bazel reist, kun je direct bij aankomst een auto ophalen en op je gemak de stad en de omgeving verkennen.
 • Stadscentrum: Verschillende autoverhuurbedrijven hebben vestigingen in het stadscentrum van Bazel. Dit is een handige optie als je al in de stad bent en een auto wilt huren.

Tarieven

De tarieven voor autoverhuur in Bazel variëren afhankelijk van het type voertuig, de duur van de huur en het autoverhuurbedrijf. Het is raadzaam om verschillende autoverhuurbedrijven te vergelijken om de beste prijs te vinden. Daarnaast zijn er enkele tips die je kunt volgen om geld te besparen:

 • Vroeg boeken: Door vroeg te boeken, kun je profiteren van vroegboekkortingen en lagere tarieven.
 • Vergelijk prijzen: Gebruik online vergelijkingssites om de tarieven van verschillende autoverhuurbedrijven in Bazel te vergelijken.
 • Flexibele ophaal- en terugbrengtijden: Door flexibel te zijn met je ophaal- en terugbrengtijden, kun je mogelijk lagere tarieven krijgen.
 • Verzekeringsopties: Controleer de verzekeringsopties die worden aangeboden door het autoverhuurbedrijf en kies de optie die het beste bij je behoeften past.

Tips

Hier zijn enkele handige tips om je autoverhuurervaring in Bazel soepel te laten verlopen:

 • Controleer de auto bij het ophalen en maak foto’s van eventuele bestaande schade om problemen bij het terugbrengen te voorkomen.
 • Lees de huurovereenkomst zorgvuldig door en zorg ervoor dat je alle voorwaarden begrijpt voordat je tekent.
 • Vraag naar de brandstofbeleid van het autoverhuurbedrijf en zorg ervoor dat je de auto met de juiste hoeveelheid brandstof terugbrengt om extra kosten te voorkomen.
 • Neem contact op met het autoverhuurbedrijf als je onderweg problemen ondervindt met de auto of als je vragen hebt.

Met de vele autoverhuurmogelijkheden, handige locaties en nuttige tips, is het huren van een auto in Bazel een geweldige manier om de stad en de prachtige omgeving te verkennen. Of je nu op zoek bent naar een compacte auto voor stadsverkenning of een ruime SUV voor avontuurlijke uitstapjes, er is altijd een autoverhuurbedrijf in Bazel dat aan je behoeften voldoet.

Over

Linda, een deskundige op het gebied van autoverhuur in Europese steden, heeft een schat aan kennis opgebouwd door haar jarenlange ervaring. Van de geplaveide straten van Rome tot de levendige boulevards van Parijs, haar expertise in het navigeren en adviseren over de beste autoverhuuropties kent geen grenzen. Elke stad biedt haar nieuwe inzichten en uitdagingen, waarvan ze de opgedane kennis enthousiast deelt met iedereen die behoefte heeft aan advies over autoverhuur in Europa. Haar verhalen en tips zijn niet alleen praktisch, maar ook doorspekt met boeiende ervaringen uit talloze Europese metropolen.

Plaats een reactie