Auto Huren bij >>  Sixt - EuropCar - RentCars - Avis - Alamo - TuiCars - RNTaCar - SunnyCars - Oscar Autohuur - WorldWideCampers -...Auto Leasen

Autoverhuur Lausanne

Lausanne is een prachtige stad in Zwitserland, gelegen aan het prachtige Meer van Genève. Als je deze stad wilt verkennen en de omliggende gebieden wilt ontdekken, is het huren van een auto een uitstekende optie. Autoverhuur in Lausanne biedt je de vrijheid en flexibiliteit om op je eigen tempo te reizen en de vele bezienswaardigheden te verkennen. In dit artikel zullen we de verschillende autoverhuur mogelijkheden, locaties, tarieven en handige tips bespreken.

Autoverhuur mogelijkheden

Er zijn verschillende autoverhuurbedrijven in Lausanne waaruit je kunt kiezen. Enkele van de bekendste en meest betrouwbare bedrijven zijn:

 • Hertz
 • Avis
 • Europcar
 • Enterprise
 • Sixt

Deze bedrijven bieden een breed scala aan voertuigen, van compacte auto’s tot luxe sedans en SUV’s. Je kunt online reserveren of ter plaatse een auto huren, afhankelijk van je voorkeur en beschikbaarheid.

Locaties

De autoverhuurlocaties in Lausanne zijn handig gelegen en gemakkelijk bereikbaar. Enkele van de populaire locaties zijn:

 • Lausanne treinstation
 • Lausanne centrum
 • Lausanne luchthaven

Als je aankomt op de luchthaven van Lausanne, kun je direct een auto huren en je reis beginnen. Het treinstation en het stadscentrum zijn ook handige locaties om een auto op te halen als je al in Lausanne bent.

Tarieven

De tarieven voor autoverhuur in Lausanne variëren afhankelijk van het type voertuig, de duur van de huur en het seizoen. Over het algemeen zijn de tarieven redelijk en vergelijkbaar met andere Europese steden. Het is echter altijd raadzaam om prijzen te vergelijken tussen verschillende verhuurbedrijven om de beste deal te vinden.

De tarieven zijn meestal inclusief basisverzekering, maar het is verstandig om extra verzekeringen af te sluiten, zoals een diefstalverzekering of een verzekering met een lager eigen risico. Deze extra verzekeringen kunnen de totale kosten van de huur verhogen, maar bieden wel gemoedsrust tijdens je reis.

Tips

Als je van plan bent om een auto te huren in Lausanne, zijn hier enkele handige tips:

 1. Vergelijk prijzen tussen verschillende verhuurbedrijven om de beste deal te vinden.
 2. Controleer de huurvoorwaarden en zorg ervoor dat je bekend bent met de regels en beperkingen.
 3. Controleer de auto grondig voordat je vertrekt en maak foto’s van eventuele bestaande schade om problemen bij het inleveren te voorkomen.
 4. Plan je reisroute van tevoren en zorg ervoor dat je bekend bent met de verkeersregels in Zwitserland.
 5. Let op parkeerregels en -kosten in Lausanne, aangezien parkeren in het stadscentrum beperkt kan zijn.

Door deze tips te volgen, kun je een probleemloze en plezierige autoverhuurervaring in Lausanne hebben.

In conclusie, autoverhuur in Lausanne is een geweldige manier om deze prachtige stad en de omliggende gebieden te verkennen. Met verschillende autoverhuurbedrijven, handige locaties en redelijke tarieven, is het gemakkelijk om een auto te huren die aan je behoeften voldoet. Volg de tips en geniet van de vrijheid en flexibiliteit van het reizen met een huurauto in Lausanne.

Over

Linda, een deskundige op het gebied van autoverhuur in Europese steden, heeft een schat aan kennis opgebouwd door haar jarenlange ervaring. Van de geplaveide straten van Rome tot de levendige boulevards van Parijs, haar expertise in het navigeren en adviseren over de beste autoverhuuropties kent geen grenzen. Elke stad biedt haar nieuwe inzichten en uitdagingen, waarvan ze de opgedane kennis enthousiast deelt met iedereen die behoefte heeft aan advies over autoverhuur in Europa. Haar verhalen en tips zijn niet alleen praktisch, maar ook doorspekt met boeiende ervaringen uit talloze Europese metropolen.

Plaats een reactie